Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / 100 milijuna $ za Fortnite turnire tijekom 2019.

100 milijuna $ za Fortnite turnire tijekom 2019.

Epic Games je izbacio prve detalje oko nadolazećeg Fortnite World Cup-a, koji počinje u travnju uz online kvalifikacije, a održavanje samih finala planirano je u lipnju. Očito je Fortnite napunio blagajne i više nego dovoljno, a uz izlazak svih tih novih igri, Fortnite nekako mora zadržati igrače. Valjda je tih 100 milijuna dovoljno ?

Počevši od 8. travnja pa sve do 16. lipnja, igrači sudjeluju u otvorenim online kvalifikacijama za Fortnite World Cup, a isti omogućuje milijun dolara u nagradnom fondu – SVAKI TJEDAN. Zatim, od 26. do 28. lipnja, top 100 solo igrača i top 50 duo timova, svoje mjesto pronaći će u New Yorku. Svaki igrač će napustiti finala s najmanje 50 tisuća dolara, od 30 milijuna u ukupnom fondu, dok će solo pobjednik ugrabiti punih 3 milijuna.

Nakon završetka Fortnite World Cupa, očekuje nas nastavak online turnira, i to čak do kraja godine uz izmjenu modova i isti nagradni fond od milijun dolara. Epic Games je izjavio da žele ojačati esport scenu u svijetu, a uz mnoge nove igrače dolazi i više zanimljivog sadržaja.

Bit će ovo zanimljiva godina za mnoge klince, jer je limit postavljen na 13 godina, a uz toliko turnira, nekoliko njih će se sigurno obogatiti preko noći, a možda i vaš mali iz ulice ?

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …