Najnovije vijesti
Naslovnica / Najave / Apple najavio novu pretplatničku uslugu – Apple Arcade

Apple najavio novu pretplatničku uslugu – Apple Arcade

Apple je napokon detaljno opisao svoju pretplatničku uslugu, o kojoj smo u zadnje vrijeme sve više čitali. Specijalni event održan je u ponedjeljak u Cupertinu u Kaliforniji.

Apple Arcade je prva pretplatnička usluga na igre za mobitele, stolna računala i televizore. Jednom pretplatom tako dobivate pristup do više od 100 novih i ekskluzivnih igara. Prema Appleu, određen broj igri neće biti dostupan za ostale mobilne platforme. Pretplata će nam tako omogućiti preuzimanje i igranje svih dostupnih igara bilo kada i bilo gdje. U svim igrama podržana je crossplay opcija između svih Apple uređaja, a uz family support opciju jedna igra se može dijeliti između cijele obitelji.

Apple je također izjavio kako će doprinijeti troškovima razvoja i blisko surađivati s kreatorima kako bi “oživili” igre. Tako ćemo dolaskom usluge uživati u igrama iz tvrtki Annapurna Interactive, Bossa Studios, Cartoon Network, Finji, Giant Squid, Klei Entertainment, Konami, LEGO i SEGA.

Uz partnerske tvrtke tako imamo i popis igara koje nas očekuju u novoj Apple Arcade usluzi, tako ćemo imati priliku zaigrati Beyond a Steel Sky, Where Cards Fall, FANTASIAN, Lifelike, Overland, Little Orpheus, The Artful Escape, The Pathless, ATONE: Heart of the Elder Tree, LEGO Brawls, Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, Sonic Racing, Box Project, Frogger in Toy Town, Projection: First Light, Mr. Turtle, Enter The Construct, Sayonara Wild Hearts i Hot Lava.

Glasine o Appleovoj pretplatničkoj usluzi prvi put smo imali prilike čitati početkom godine, kada je Cheddar objavio izvješće o premium uslugama. Tako smo mogli čitati o tome da će pretplatnici dobiti pristup igrama za određenu mjesečnu svotu.

Tako nam ove jeseni u 150 država diljem svijeta stiže Apple Arcade, a pojavit će se u obliku nove kartice u App Store na iOS, macOS i tvOS uređaja. Još uvijek nemamo detalje poput cijene koja će biti objavljena kroz idućih nekoliko mjeseci.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori