Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Ostale Igre / Assassin’s Creed 3 Remastered dobiva datum izlaska

Assassin’s Creed 3 Remastered dobiva datum izlaska

Ovih dana iz Ubisofta stižu odlične vijesti za Assassin’s Creed fanove. Popularni Assasin’s Creed 3 vraća nam se ovoga puta u novom ruhu. Kako doznajemo od Ubisofta, u ovom remasteru igre možemo očekivati novi grafički engine koji podržava 4K i HDR za PS4 Pro, Xbox One X i PC, dok će 1080p biti dostupno za PS4 i Xbox One.

Assassins’ Creed 3 je igra koja sadrži tri karaktera koja nas vode kroz priču. Prvi karakter koji nas vodi kroz Templarske ratove je Haytham Kenway, britanski Templar. Idući karakter je Desmond Miles, Assassin iz 21. stoljeća kojemu je cilj zaustaviti uništenje zemlje planirano za 21.12.2012. godine. Ujedno ovo je zadnji nastavak sa spomenutim likom, nakon kojeg je promijenjen cijeli koncept za sve buduće nastavke od Black Flag pa nadalje. U igri također imamo priliku zaigrati i trećeg karaktera, Ratonhnhaké:tona.

Assassin’s Creed 3

U videu ispod možemo vidjeti velike grafičke promjene i nove teksture, uz naravno nove boje za bolji ugođaj i samo “oživljavanje” igre. Developeri igre nisu se samo potrudili oko grafike, tako da imamo potpuno novu ergonomiju pokreta sa novim mehanizmima. Mi možemo samo zaključiti da igra izgleda fantastično i da kao fanovi franšize, jedva čekamo datum izlaska.

O p4n0pt1k

Također pogledajte

Evo koje igre stižu za PS+ korisnike u srpnju

Srpanj će očito biti u znaku sportskih igara, a PlayStation Plus korisnike očekuju dvije igre …