Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Assassin’s Creed Odyssey dobiva New Game+ opciju

Assassin’s Creed Odyssey dobiva New Game+ opciju

Novi update za Assassin’s Creed Odyssey stiže nam ovog mjeseca, a potvrđena nam je New Game+ opcija uz povećanje maksimalnog levela na 99. Uz New Game Plus i novi level cap stiže nam i nova epizoda “The Lost Tales of Greece” i to potpuno besplatno.

New Game+ opcija

New Game Plus mod potvrđen je prošlog tjedna sa službenim tweetom, a sada napokon možemo znati i što nas očekuje u samom modu. Update očekujemo tijekom veljače, a omogućava nam da ponovno proživimo priču uz različite ishode. Zanimljivo je ovoga puta kroz priču možemo upravljati različitim karakterima, a uz statistiku i sposobnosti, leveli i oprema također ostaju tijekom igre.

Naravno, kako bi došli do same New Game+ opcije, potrebno je završiti glavnu priču, nakon završetka priče potrebno je odabrati save game i pokrenuti ga uz New Game+ opciju u izborniku.

Maksimalan level je od sada povećan na 99.. Uz dodavanje Mercenary tiera, tri Engraving tiera i čak 22 nove lokacije za brza putovanja, istraživanje Adrestie bit će znatno olakšano.

The Lost Tales of Greece

Uz novi update stiže nam i nova epizoda The Lost Tales of Greece,A Brother’s Seduction“, gdje je cilj pomoći dvojici braće nakon smrti njihova oca. Besplatna epizoda dostupna je igračima nakon što dostignu peto poglavlje glavne priče.

Više informacija o updateu provjerite u videu ispod:

O p4n0pt1k

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori