Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Auto Chess: mobilna verzija od danas izlazi iz bete

Auto Chess: mobilna verzija od danas izlazi iz bete

Auto Chess je samostalni mobilni naslov na čijem razvoju radi Drodo Studio, a od danas izlazi iz beta faze testiranja.

Prelaskom na live verziju, igra će promijeniti ime iz Auto Chess u Duoduo AutoChess. Drodo Studio je objavio pismo na Weibu kako bi izrazio svoju zahvalnost svim fanovima i dao nekoliko novosti o njihovom kontinuiranom rado na igri. Pismo je objavljeno na kineskom jeziku, a za engleski prijevod zahvalni smo Yuhui-u Zhu-u jer bez njega ne bi bilo ni hrvatskog – ha da!

“Prošlo je gotovo 2 mjeseca od objavljivanja naše samostalne igre. Tijekom tog perioda dobili smo mnogo prijedloga od zajednice i upravo ti prijedlozi su pomogli igri da raste nevjerojatnom brzinom. Osim optimizacije performansi kao i novih značajki kao što su Party System i Ranked Seasons koje su već implementirane u igru, u budućnosti nas očekuju nove rase i Brawl modovi.

U međuvremenu, imamo i dvije vijesti koje treba objaviti danas:

  1. Počevši od 30. svibnja, Auto Chess će završiti svoju beta fazu i objavit će se službena verzija. Svi podaci i napredovanja u igri u beta verziji bit će premješteni na službenu verziju.
  2. Prije nekog vremena razgovarali smo s Valveom i postigli zajednički dogovor. Svatko će izgraditi vlastitu samostalnu verziju igre i pružiti ćemo podršku jedni drugima u najvećoj mogućoj mjeri. Kako bismo učinili našu igri još prepoznatljivom i poboljšali prepoznavanje vlastitog brenda, odlučili smo promijeniti naziv naše igre u Duoduo Auto Chess.

Auto Chess Operation Team. “

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Radeon RX 5600 XT Red Devil sa 14Gbps GDDR6 predstavljen od strane PowerColor

PowerColor tvrtka je dizajnirala Red Devil seriju grafičkih kartica da omogući korisnicima vrhunske perfirmanse sa tvorničkin overclock-om koje ih izdvaja od ostalih AMD-ovih Add-In-Board partnera.

Odgovori