Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Auto Chess: mobilna verzija od danas izlazi iz bete

Auto Chess: mobilna verzija od danas izlazi iz bete

Auto Chess je samostalni mobilni naslov na čijem razvoju radi Drodo Studio, a od danas izlazi iz beta faze testiranja.

Prelaskom na live verziju, igra će promijeniti ime iz Auto Chess u Duoduo AutoChess. Drodo Studio je objavio pismo na Weibu kako bi izrazio svoju zahvalnost svim fanovima i dao nekoliko novosti o njihovom kontinuiranom rado na igri. Pismo je objavljeno na kineskom jeziku, a za engleski prijevod zahvalni smo Yuhui-u Zhu-u jer bez njega ne bi bilo ni hrvatskog – ha da!

“Prošlo je gotovo 2 mjeseca od objavljivanja naše samostalne igre. Tijekom tog perioda dobili smo mnogo prijedloga od zajednice i upravo ti prijedlozi su pomogli igri da raste nevjerojatnom brzinom. Osim optimizacije performansi kao i novih značajki kao što su Party System i Ranked Seasons koje su već implementirane u igru, u budućnosti nas očekuju nove rase i Brawl modovi.

U međuvremenu, imamo i dvije vijesti koje treba objaviti danas:

  1. Počevši od 30. svibnja, Auto Chess će završiti svoju beta fazu i objavit će se službena verzija. Svi podaci i napredovanja u igri u beta verziji bit će premješteni na službenu verziju.
  2. Prije nekog vremena razgovarali smo s Valveom i postigli zajednički dogovor. Svatko će izgraditi vlastitu samostalnu verziju igre i pružiti ćemo podršku jedni drugima u najvećoj mogućoj mjeri. Kako bismo učinili našu igri još prepoznatljivom i poboljšali prepoznavanje vlastitog brenda, odlučili smo promijeniti naziv naše igre u Duoduo Auto Chess.

Auto Chess Operation Team. “

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Stari Youtube. Bye, bye!

Kako bi bio u skladu sa novim trendovima, YouTube je kao i druge stranice razvijao i prilagođavao svoj izgled na ruku korisnika. Ako ste još uvijek ljubitelj starog...

Odgovori