Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Besplatne PS+ igre za ožujak

Besplatne PS+ igre za ožujak

Teško je povjerovati da je ožujak udaljen nešto više od 24 sata, ali ipak je veljača kraći mjesec pa smo i pomalo sretni što smo imali priliku uživati u Apex Legendsu i Anthemu (well, not really).

Od ožujka nažalost više nema podrške za PS+ igre za PlayStation 3 i PS Vita konzole, što znači da nas u ožujku očekuju samo dvije igre. Pametan potez za Sony s obzirom na to da je PS Vita već mrtva godinama, a oni koji još nisu prešli sa PlayStation 3 konzole na noviju generaciju, što čekate ? Šuškanja o novoj konzoli sve su glasnija, tako da nas rastanak sa PS3 i PS Vita igrama neće posebno razočarati.

PlayStation Plus igre za ožujak

Ovog mjeseca nas očekuju dvije brutalne igre, odnosno Witness od popularnog Jonathana Blowa. Riječ je o puzzle igri koja će nam izmasirati mozak, a više pogledajte u videu ispod:

S druge strane imamo totalno drugačiju igru u svakom aspektu, osim toga da su oboje u prvom licu. Kroz nekoliko dana pucamo se na popularnom Call of Duty Modern Warfare remasteru. Slobodno možemo reći da dugo nismo imali dobru ponudu u besplatnim igrama, i da bi ovaj mjesec pretplatnici trebali biti zadovoljni.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …