Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Besplatni Conan Exiles i The Surge u travnju za PS+ pretplatnike

Besplatni Conan Exiles i The Surge u travnju za PS+ pretplatnike

Sony je u srijedu objavio da PlayStation Plus korisnike u travnju očekuju dvije solidne igre, odnosno Conan Exiles i The Surge.

Conan Exiles, svima poznata open-world igra u kojoj je glavni cilj preživljavanje. Izdavač igre je Funcom, a Conana smo prvi put imali prilike zaigrati početkom 2017. godine. Igra je možda poznatija po tome da su karakteri potpuno goli, a imamo i mogućnost držanja vlastitih robova.

The Surge je akcijska igra izdana od njemačkog developer studija Deck13 Interactive. Surge je zapravo duhovni nasljednik igre Lords of the Fallen, a igra je izdana u svibnju 2017. godine za PC, PS4 i Xbox One konzole.

Trenutne igre su i jedine besplatne igre za PlayStation Plus pretplatnike jer je podrška za besplatne PlayStation 3 i PlayStation Vita naslove – ukinuta. Conan Exiles i The Surge tako će biti dostupni od idućeg utorka, odnosno 2. travnja. U međuvremenu još uvijek imate vremena pokupiti besplatne igre za ožujak, odnosno Call of Duty Modern Warfare 4 Remastered i The Witness.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori