Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / BIG se uspješno kvalificirao na IEM Sydney

BIG se uspješno kvalificirao na IEM Sydney

Njemački sastav BIG uspješno se kvalificirao na IEM Sydney, nakon 3-0 pobjede nad G2. U gornjem dijelu bracketa pobjedili su Valiance, HellRaisere i 3DMAX 2-1.

U best of five (BO5) finalu imali su prednost od jednog gejma jer su do finala došli kroz gornji dio bracketa. Stvari polaze za rukom za njemački sastav i na T strani Cache mape, gdje startaju sa 8-1. Fatin “gob b” Dayik i društvo završavaju poluvrijeme sa rezultatom 9-6 uz ukupni rezultat od 16-8.

BIG sastav Cologne 2018.

Nastavak finala odvijao se na Dust2 mapi gdje je G2 startao na T strani, gdje su u ranoj igri uspjeli održati 5-5 rezultat, da bi do kraja poluvremena rezultat otišao na 10-5 u korist njemačkog sastava. Početak drugog poluvremena odlazi u korist BIG-a uz osvojenu pištolj rundu i glatki start od 3-0, dolaze do lagane pobjede od 16-12 i osvajaju ulaz na IEM Sydney 2019.

IEM Sydney 2019.

Intel Extreme Masters održava se u Sydneyu od 30. travnja do 5. svibnja, a 16 timova bori se za 250,000 dolara. Prva tri poziva stigli su u ruke ekipi FaZe, MIBR i Renegades, a uz njih će biti još 6 ostalih pozvanih timova. Ostala mjesta popuniti će se kroz regionalne kvalifikacije.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

FlytoMoon

FlyToMoon osvojio mjesto za zatvorene CIS kvalifikacije

Zajednica neovisnih država (CIS) je tijekom prvog otvorenog kvalifikacijskog turnira za The International 2019 pokazala …