Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Apex Legends / Cloud9 ulazi u svijet Apex Legendsa

Cloud9 ulazi u svijet Apex Legendsa

Cloud9 priključuje se esport sceni u Apex Legendsu i to uz popis od četiri igrača.

Jamison “PVPX” Moore bio je prvi igrač koji se pridružio ekipi, potpisavši ugovor s timom u veljači. Greg “Grego” McAllen drugi je igrač na popisu, koji je ranije igrao Overwatch za originalni C9 tim prije lansiranja Overwatch lige, a početkom mjeseca udružio je snage s PVPX-om u novoj battle royale igri.

Joseph “Frexs” Sanches i Justin “Chappie” Andrews pridružuju se PVPX-u i Grego-u kao posljednja dva igrača u timu. Frexs i Chappie natjecali su se u PUBGU-u i to također za Cloud9 ekipu, a sada će postati dio Apex Legendsa.

Na Twitch Rivals Apex Legends turniru, Frexs i Chappie zajedno su igrali s Overwatch igračem i bivšim Halo 5 profesionalcem, Brianom “Kephrii” St. Pierrom, a na jednom od prvih online turnira osigurali su peto mjesto.

Tijekom proteklih mjesec i pol nakon objavljivanja, Apex je eksplodirao u popularnosti, a isto tako je dobio i pažnju od većine esport organizacija širom svijeta. NRG Esports tako je bila jedna od prvih organizacija koja je potpisala igrače za novi battle royale naslov. Uz NRG Esports u svijet Apexa ubrzo nakon njih priključile su se i ekipe TSM, 100 Thieves i T1 Entertainment.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Prva polovica godine je iza nas, a evo i top 10 igara prema nagradnom fondu

Prva polovica godine je iza nas, a u nastavku teksta provjerite i top 10 igara …

Odgovori