Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Apex Legends / Dignitas potpisao 3 igrača za Apex Legends tim

Dignitas potpisao 3 igrača za Apex Legends tim

Apex Legends je izašao prije 2 mjeseca, a nedugo nakon izlaska nekoliko ekipa je već ugrabilo svoje igrače. Na listi profesionalnih ekipa tako se mogu pronaći NRG Esports, TSM, 100 Thieves, T1, Cloud9 i Dignitas koji je ovih dana potpisao tri igrača za svoju ekipu.

Popis igrača za Dignitas uključuje bivše profesionalne H1Z1 igrače Nhan “Shurimawizard” Le i Angela “Mig_99” Medina JR, uz U.S. Air Force veterana Jaimea “CrozzoveR” Alvareza, koji se također natjecao u H1Z1 Pro League.

Navedeni trio je tijekom karijere u H1Z1 osvojio više od 330.000 dolara, a igrači su izrazili svoje uzbuđenje nakon potpisa s Dignitasom.

“Pridruživanje Dignitasu je veliki korak u mojoj gaming karijeri, a moj tim i ja ne možemo dočekati da se natječemo u Apex Legendsu kao dio Dignitasa. Zaista sam zahvalan za ovu priliku” – izjavio je Shurimawizard. Oduševljenje nije krio ni CrozzoveR koji je izjavio da je uzbuđen što postaje dio Dignitasa i da ne može dočekati nastavak putovanja u svojoj profesionalnoj gaming karijeri.

Iako još uvijek nema puno službenih turnira u Apex Legendsu, uvjereni smo da ekipa u Respawnu sigurno radi na ranked modu. Uz ranked mod nadamo se također da im je u glavi i opcija za custom game.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori