Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / Dota Underlords dostupan vlasnicima TI9 Battle Passa
Dota Underlords

Dota Underlords dostupan vlasnicima TI9 Battle Passa

Dota Underlords, zaštitni znak koji je Valve registrirao prije nekoliko tjedana, uistinu je njihov samostalni naslov inspiriran Auto Chessom. Od jučer je igra dostupna za vlasnike The International 2019. Battle Passa.

Igra je zasad u zatvorenoj beta fazi, ali će ući u otvorenu beta verziju za otprilike tjedan dana. Otvorena beta verzija bit će besplatna, a bit će dostupna na Steamu (Windows, Mac i Linux), Androidu i iOS-u.

Budući da je samostalni naslov, Dota Underlords zadržava mnoge mehanike iz popularnog Auto Chessa, ali sučelje je mnogo ljepše, ima nekoliko novih heroja i mnoštvo novih stavki. Synergy mechanic malo je promijenjen, a čak je i pojednostavljen. Heroji su grupirani po savezima, a svaki junak ima dva saveza, što znači dvije vrste sinergija.

Uz nove heroje, neke od šahovskih figura iz arkadnog moda koji je kreirao Drodo Studio još nisu stigle do Dota Underlordsa. Na primjer, Dazzle i Winter Wyvern za sada nisu prikazani u igri.

S izdavanjem Dota Underlordsa za vlasnike TI9 Battle Passa, nagradni fond za Valveov najprestižniji Dota 2 turnir mogao bi narasti i to u poprilično velikom postotku. Bit će zanimljivo vidjeti kako će sve to proći sljedeći tjedan, kada očekujemo ulazak igre u otvorenu beta fazu.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

U izvornom kodu Social Cluba spominje se Red Dead Redemption 2 za PC

U ovom trenutku, prilično smo sigurni da ćemo vidjeti Red Dead Redemption 2 za PC, …

Odgovori