Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / Dota Underlords – novi Valveov zaštitni znak ?

Dota Underlords – novi Valveov zaštitni znak ?

Ranije ovog mjeseca, Valve je registrirao novi zaštitni znak po imenu Dota Underlords. Novi trademark kategoriziran je kao “Softver za računalne, elektroničke i video igre”.

Još uvijek nema puno informacija o ovom novom Gabenovom projektu. Ako uzmemo u obzir propali projekt imena Artifact koji je stavljen na čekanje dok programeri ne pronađu način da redizajniraju i eventualno ponovno pokrenu igru, Dota Underlords bi mogao biti Artifact 2.0. Špekulacije mogu ići daleko dalje i možemo pretpostaviti da je Valve kupio DrodoStudio koji radi na popularnom arkadnom naslovu Auto Chess. Ako je to slučaj, “Dota Underlords” bi mogao biti ili neovisni PC naslov ili čak Valveova mobilna verzija Dota Auto Chessa.

Međutim, s tvrtkom koja već otvara prednarudžbe za novi Index VR headset, ne bi bilo iznenađujuće da je novi trademark dizajniran posebno za virtualnu stvarnost. Bez obzira na to o čemu je riječ, fanovi će najvjerojatnije čuti prve novosti na Valveovom najvećem godišnjem turniru u popularnoj Doti 2, The Internationalu.

Ove godine očekuje nas The International 9, a održat će se od 20. do 25. kolovoza u Mercedes Benz Areni u Šangaju. Dota 2 obožavatelji imaju dovoljno vremena da naprave vlastite pretpostavke o novom projektu.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori