Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / Dota 2 – najavljen ESL One Hamburg 2019
Dodjela pehara ESL One Hamburg

Dota 2 – najavljen ESL One Hamburg 2019

Ove godine se dogodilo mnoštvo ESL događaja i svi su bili spektakularni, a sada je vrijeme za najavu još jednog. ESL One Hamburg 2019 održat će se od 25. do 27. listopada u Barclaycard Areni u Hamburgu.

Za 300.000 $ vrijedan nagradni fond borit će se 12 timova iz cijelog svijeta. ESL je također obećao novu i poboljšanu “umjetničku ulicu” u Barclaycard Areni za ovaj događaj. Natjecatelje očekuju timske prijave, interaktivne radionice i poznato ESL natjecanje u cosplayu.

“Ove godine fokus je posebno na pružanju strastvenim igračima ultimativno Dota 2 iskustvo pretvaranjem Barclaycard Arene u svijet esporta.” – izjavio je ESL-ov Senior Vice President, Ulrich Shulze.

ESL je definitivno pružio izvrsne Dota 2 događaje ove godina, a s obzirom na to da je tek polovica godine, sigurni smo da nas očekuje još njih nekoliko. Ulaznice za ovaj događaj bit će u prodaji od 25. svibnja, a sve informacije koje su vam potrebne možete pronaći nakon završetka ESL One Birminghama.

ESL One Hamburg 2018 se smatra početkom uspona Team Secret-a nakon kojeg su dominirali Dota 2 Pro Circuitom – možemo li vidjeti uspon novog tima nakon The Internationala 2019 ili će se nastaviti vladavina Adriana “Fata” Trinksa i ostatka društva.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Prva polovica godine je iza nas, a evo i top 10 igara prema nagradnom fondu

Prva polovica godine je iza nas, a u nastavku teksta provjerite i top 10 igara …

Odgovori