Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / DreamHack Showdown – CS:GO turnir isključivo za žene
DreamHack Showdown Valencia

DreamHack Showdown – CS:GO turnir isključivo za žene

DreamHack je objavio da će biti domaćin ženskog DreamHack Showdown turnira kao dio nadolazećeg događaja u Valenciji. Najboljih 8 timova borit će se za 100.000 dolara vrijedan nagradni fond.

DreamHack Showdown održat će se od 5. do 7. srpnja i predstavljat će prvu veliku suradnju između švedske tvrtke ZOWIE i Esport Managementa s ciljem podizanja ambicioznih (ženskih) CS:GO igrača na globalnoj esport sceni.

Na turniru će nastupiti osam timova, od kojih će dva svoje mjesto dobiti putem direktnih pozivnica. Esport Management će 8. i 9. lipnja voditi europske i sjevernoameričke online kvalifikacije. ZOWIE će biti domaćin azijskih kvalifikacija koje će kulminirati LAN fazom u Šangaju od 20. do 23. lipnja.

“Inkluzivnost na našim događajima je ogroman dio DreamHacka. Cilj nam je biti esport i gaming festival na kojem se sve grupe osjećaju dobrodošlim. DreamHack Showdown je korak koji će pomoći u stvaranju inspirativnih trenutaka za žene koje se žele natjecati u svijetu esporta.” – izjavio je DreamHack Co-CEO Marcus Lindmark

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

FlytoMoon

FlyToMoon osvojio mjesto za zatvorene CIS kvalifikacije

Zajednica neovisnih država (CIS) je tijekom prvog otvorenog kvalifikacijskog turnira za The International 2019 pokazala …

Odgovori