Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / EBL playoff: WiLD VS Crvena Zvezda, ASUS vs Random5

EBL playoff: WiLD VS Crvena Zvezda, ASUS vs Random5

Nakon odigranog posljednjeg kola grupne faze Esports Balkan Lige, imamo prvo polufinalne parove koji su bili i očekivani. WiLD će tako dobiti priliku da se osveti Zvezdi za poraz iz prošle sezone, dok će Random5 imati priliku da iznenadi prvaka, odnosno ekipu ASUS.

Posljednje kolo Esports Balkan Lige nije donijelo previše uzbuđenja. ASUS je na startu svladao X25 Esports, čime su poslali Crvenu Zvezdu direktno u polufinale bez obzira na njihov rezultat u prošlom meču. WiLD je bez problema savladao Rift Esports koji zbog kazne nije imao banove, tako da je WiLD imao ogromnu prednost. Crvena Zvezda završila je grupnu fazu pobjedom protiv ekipe Nerotec.

Za kraj smo imali iznenađenje ekipe LevelUP protiv Random5, ali taj rezultat nije imao nikakvog utjecaja na konačni plasman oba tima, dok su potom Nerotec i Rift odigrali još jedan meč, koji je pripao ekipi Nerotec.

Konačna tablica četvrte sezone Esports Balkan Lige izgleda ovako:

1. WilLD by Lagardere Sports 11-3
2. ASUS RoG ELITE 10-4
2. Random5 10-4
4. Crvena Zvezda 8-6
5. X25 Esports 7-7
6. LevelUP Rhinos 4-10
7. Team Nerotec 3-11 (4-11)
8. Rift Esports 3-11 (3-12)

Polufinalni mečevi na programu su 23. i 24 ožujka od 16h. U subotu se sastaju WiLD i Crvena Zvezda, dok ASUS i Random5 igraju u nedjelju. Više informacija potražite na službenim EBL stranicama.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori