Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Fortnite / Rocket Pass i Esport Shop stižu u Rocket League

Rocket Pass i Esport Shop stižu u Rocket League

Sljedeće ažuriranje za popularni Rocket League samo što nije stiglo, a očekuje nas novi Rocket Pass, Esport Shop, Replay FX i podrška za HDR.

Novi Esport Shop očekuje nas već od 16. travnja, uz HDR podršku za PS4, PS4 Pro i Xbox One S konzole. Dan nakon, odnosno 17. travnja, stiže i treći po redu Rocket Pass. Očekuje nas ista cijena od 10 ključeva.

Esport Shop

Nova trgovina u igri omogućuje nam da ponosno pokažemo za koga navijamo, navodno će svi timovi dobiti svoje verzije odnosno kombinacije naljepnica i boja. Još uvijek nemamo puno detalja o trgovini, a iz Psyonixa doznajemo da će nove stvari biti poznate tijekom idućeg tjedna.

Koncept star 3 godine

Rocket Pass 3

Uskoro nam stiže treći po redu Rocket Pass, uz navodni sistem za dnevne i tjedne izazove. Kao i za novu trgovinu, detalje o novom Rocket Passu doznat ćemo idući tjedan.

Infografika drugog Rocket Passa

Novi Replay FX i HDR podrška

U Rocket League stiže novi Replay FX sustav koji će olakšati stvari za kreatore. Od sada će naše snimke biti puno ljepše i oku ugodnije uz nove opcije poput izmjene pozadine, promjene boje ili oštrine. Imajte na umu da je Replay FX još uvijek u beta fazi. Uz Replay FX stiže i HDR podrška za PS4, PS4 Pro i Xbox One S konzole.

Rocket League Monthly #2

Udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se organiziraju na mjesečnoj bazi počevši od 2.3.2019. Krećemo s 3 igre, odnosno Rocket League 2v2FIFA 19 1v1 i Fortnite 2v2. Svi turniri održavaju se primarno na PS4 konzoli, a moguće je koristiti i crossplay opciju na Rocket League.

Novi Rocket League turnir održava se prvog vikenda u travnju, a više detalja potražite klikom na link

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori