Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Evil Geniuses i FVBET potpisali dvogodišnje sponzorstvo

Evil Geniuses i FVBET potpisali dvogodišnje sponzorstvo

Sjevernoamerička esports organizacija Evil Geniuses najavila je dvogodišnji sponzorski ugovor s kladioničarskom tvrtkom FVBET. Ovo je prvo azijsko sponzorstvo koje je potpisao Evil Geniuses, a ostali detalji još uvijek nisu poznati.

FVBET je tvrtka koja pruža usluge vezane uz klađenje i ima sjedište na Filipinima. Velik fokus drže na esport sadržaj i kladionicu. Navedena tvrtka je također sponzorirala FVBET Asian Masters ligu za Dotu 2, okupivši 16 timova iz Kine i jugoistočne Azije u borbi za 29.000 dolara nagradnog fonda.

“Evil Geniuses su oduvijek bili globalna organizacija, a mi smo oduševljeni što smo pronašli tvrtku koja dijeli našu želju da njegujemo zajednicu putem esporta. FVBET ima sposobnost da nam omogući da se povežemo s našim međunarodnim navijačima u kapacitetima koji su prethodno bili nedostupni. Mogućnosti koje ovo partnerstvo stvara su nešto čemu se radujemo.” rekao je Nicole LaPoint Jameson, izvršni direktor Evil Geniusesa.

Neke od najistaknutijih kladionica na svijetu već nude klađenje na natjecanja vezana uz esport, a mnogi od njih također ulažu veliku količinu novaca u taj sektor. Ranije ovog mjeseca, Betway je pristao na šesteroznamenkasti iznos u ugovoru za PSG.LGD, a VIE.gg je dodan kao sponzor Dignitasa. U studenom 2018. godine, tvrtka za klađenje Kindred Group potpisala je dvogodišnje sponzorstvo preko svojeg Unibet brenda s timom Astralis, svjetskim prvacima za popularni Counter Strike Global Offensive.

Evil Geniuses trenutno ima timove u igrama kao što su: Dota 2, Fortnite, Rainbow Six Siege, Call of Duty: Black Ops 4, Street Fighter V i Rocket League. Uz njih su velika sponzorska imena poput Razera, Xfinity i Monster Energya.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

U izvornom kodu Social Cluba spominje se Red Dead Redemption 2 za PC

U ovom trenutku, prilično smo sigurni da ćemo vidjeti Red Dead Redemption 2 za PC, …

Odgovori