Najnovije vijesti
Naslovnica / Ostalo / Facebook dodao gaming karticu u mobilnu aplikaciju

Facebook dodao gaming karticu u mobilnu aplikaciju

Facebook je ažurirao svoju mobilnu aplikaciju s dedicated gaming hubom u kojem korisnici imaju priliku istraživati gaming sadržaj na Facebooku.

Novi gaming hub služit će kao mjesto za igranje instant igara na Facebooku, ali i za otkrivanje novih. Od sada se na istom djelu nalaze i videoisječci iz streamova, uz pridruživanje i povezivanje s igračima/streamerima koji su već na Facebooku.

Teško je ne promatrati taj potez kao najnoviji pokušaj tvrtke da uhvati golemu publiku na igrama. Konkurentne platforme kao što su YouTube i Twitch.tv, ostvaraju milijune posjeta na svoje stranice, a Facebook želi svoj dio kolača. Nažalost malo je vjerojatno da će Facebook ovim potezom privući više ljudi na svoj gaming dio.

Facebook polako dodaje novu opciju, tako da se možda još uvijek nije pojavila na vašem uređaju. Osim toga, tvrtka je također započela beta testiranje samostalne Facebook Gaming aplikacije za Android uređaje što je još jedan korak za ulazak u svijet videoigara.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Radeon RX 5600 XT Red Devil sa 14Gbps GDDR6 predstavljen od strane PowerColor

PowerColor tvrtka je dizajnirala Red Devil seriju grafičkih kartica da omogući korisnicima vrhunske perfirmanse sa tvorničkin overclock-om koje ih izdvaja od ostalih AMD-ovih Add-In-Board partnera.

Odgovori