Najnovije vijesti
Naslovnica / Ostalo / Facebook Gaming integrirao StreamElements u livestreaming alate

Facebook Gaming integrirao StreamElements u livestreaming alate

StreamElements je najavio da će svi njihovi livestreaming alati biti integrirani u Facebook Gaming.

Osnovan 2016., StreamElements pruža usluge korisne osobama koje emitiraju na Twitch i YouTube. Usluge uključuju prilagođene overlaye, natjecanja, chat botove i opcije monetizacije. Uslugu je koristio niz poznatih streamera, uključujući i Michaela “shroud” Grzesieka.

Nova integracija Facebook Gaminga uključuje OBS.Live, dodatak StreamElementovom programu Open Broadcast za snimanje i streaming videozapisa. Osim toga, Facebook streameri će imati pristup raznim izvješćima poput broja prikaza ili broja jedinstvenih fanova.

Nekoliko streamera će ugostiti svoje emisije na Facebook Gamingu tijekom tjedna, a upravo u tim emisijama očekuje nas prikaz novih alata. Na listi poznatih koji će predstaviti nove alate nalazi se i David “StoneMountain64” Steinberg, ali i grupe Greek God Gaming, NorkaGaming i druge.

“Uvijek tražimo nove načine kako bismo livestreaming učinili lakšim i korisnijim za našu rastuću zajednicu kreatora igara. Nova StreamElements integracija olakšava kreatorima sadržaja na Facebooku da savladaju svoju kreativnost, upravljaju svojim streamom, surađuju sa svojim zajednicama i zarađuju novac dok to rade.” izjavio je Colin Creitz, inženjer za Facebook Gaming

.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Fortnite je u plusu 1,8 milijardi dolara

Fortnite je tijekom 2019. godine od prodaje ostvario zaradu od 1,8 milijardi dolara, što je diže u sami vrh zarade u gaming industriji u jednoj godini.

Odgovori