Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / FIFA eWorld Cup 2k19 – Veliko uzbuđenje na otvorenju Cup eNacija
FIFA eWorld CUP London
FIFA eWorld CUP

FIFA eWorld Cup 2k19 – Veliko uzbuđenje na otvorenju Cup eNacija

Drama, napetost i uzbuđenje

FIFA eWorld Cup bilježi dvadeset zemalja u šest konfederacija

Zadivljujući mečevi, dramatični derbiji i mnoštvo golova – željno očekivani FIFA eWorld Cup ™ 2019, subote počeo je s praskom dok je 20 zemalja iz šest unija započelo svoju potragu za globalnom slavom u Londonu.

Braneći dresove reprezentacije, 40 eFootball zvijezda imale su čast predstavljati svoju zemlju na svjetskoj pozornici u službenom kapacitetu po prvi put. Svijet eFutball-a čeka sa uzbuđenjem kako bi vidio tko će u nedjelju biti okrunjen za najbolju reprezentaciju na FIFI 19.

Nekoliko je nacionalnih timova započelo borbu za titulu, što je uključivalo klasične suparnike koji su išli ravno glavu o glavu, kao što su Argentina-Brazil, Engleska-Francuska i Meksiko-SAD.

FIFA.com osvrće se na prva četiri kruga grupne faze, koja se održava u monumentalnom završnom danu u nedjelju, kada će nastupiti prvaci.

FIFA Studio u Londonu


Group A

Engleska zauzima prvo mjesto u ultra-konkuretnoj grupi A nakon impresivnog starta na FIFA kupu eNacija. Xbox Broj 1 ‘F2Tekkz’ završio je u subotu neporažen jer su eLions-i kasno izjednačili protiv Saudijske Arabije u utakmici 2 vs 2 u četvrtoj rundi.

Saudijska Arabija, koja se hvali FIFA eWorld Cup ™ prvakom ‘MsDossary7’ i ‘The Royal’ kao svoj dvojac, trenutno sjedi na trećem mjestu nakon poraza u tri od svojih osam utakmica. Par je igrao protiv Francuske

u igrama 1v1; ‘Maestro’ je osvetio svoj poraz od ‘MsDossary7’ na FUT Champions Cupu prošlog vikenda.

Saudijska Arabija ima tri utakmice u rukama nad drugom plasiranom Francuskom koja ulazi u završnu utakmicu u nedjelju gdje se suočavaju s Finskom.


Group B

Meksiko je vodio u grupi B i završio dan otvaranja kao najbolji strijelci turnira. “Beto19Avila” i “VillaMore3” bili su smrtonosni pred golom i imali su savršen rekord nakon dva kola prije nego što su se suočili sa Španjolskom i susjedima SAD-om.

Sudjelovanjem u svim grupnim igrama, sudbina Meksika leži u rukama nedjeljnih rezultata. Španjolska, koju je trenirao dvostruki prvak eFootball-a Alfonso Ramos, propustio je drugo mjesto na kraju subotnjih mećeva nakon što je pretrpio poraz od kineskog PR-a u utakmici 2v2. Do sada je Jiang i Ma-u prva pobjeda na turniru.

Group C

Argentina i Brazil su rezervirali svoja mjesta u FIFA eNations Cup fazi nakon što su izašli iz takozvane “grupe smrti” na dan otvaranja. Predvodnik Playstationa ‘Nicolas99FC’, koji je zabilježio pobjede u svim svojim 1v1 utakmicama, Argentina je na vrhu reda u skupini C.

Odmah iza njih, s tri utakmice u ruci, nalaze se južnoamerički rivali Brazil, koji su uživali u danima za pamćenje na globalnoj pozornici. Osim što je osigurali prava na kontinentalno hvalisanje nakon što su završili bolje od Argentine tijekom tri utakmice, Brazilski dvojac ‘Ebinhob’ i ‘Tore’ su na svom četvrtom krugu osvojili devet bodova od mogućih devet protiv mnogo zamišljene Njemačke.

Njemačka, je slavila kao favorit turnira s Top 10 dueta ‘Megabit’ i ‘MoAuba’, napravila je iznenađujući izlaz u grupnoj fazi.


Group D

Skupina D daleko je bila dramaticna za ekipe. Skupina koja se čvrsto natjecala bila je preblizu get-go i momčadi su još uvijek u prilici da dođu do nokaut faze.

Danci “Marcuzo” i “Ustun” sjede na vrhu ljestvice u nedjelju, ali poput Meksika u grupi B, čekaju nedjeljne rezultate u petom krugu.

Portugal preuzima Australiju, dok se Rusija sučeljava s Nizozemskom u finalu skupine koja se ne smije propustiti. Tko će napredovati u nokaut fazu?

O Vedran

Founder and CEO of LEGE

Također pogledajte

Stari Youtube. Bye, bye!

Kako bi bio u skladu sa novim trendovima, YouTube je kao i druge stranice razvijao i prilagođavao svoj izgled na ruku korisnika. Ako ste još uvijek ljubitelj starog...

Odgovori