Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / FIFA19 / FIFA 20 – datum izdanja, novosti i sva nagađanja

FIFA 20 – datum izdanja, novosti i sva nagađanja

Od samog početka postojanja igre, novo izdanje igre izlazi svake godine krajem rujna, a očekujemo da će i ove godine pratiti isti raspored.

Zadnja dva izdanja igre stigle su zadnjeg petaka u mjesecu (29. rujna 2017 i 28. rujna 2018). To bi značilo da ove godine novu inačicu igre možemo očekivati 27. rujna 2019.

Što možete očekivati od nove igre?

‘Fan made Video’

Vremenski sustav?

U novom izdanju igrice možete očekivati promjene vremena za vrijeme igranja utakmice. Puhanje vjetra, padanje kiše i sl. što bi itekako mijenjalo tok igre te bi igricu trebalo učiniti još realnijom.

Izgradnja vlastitog tima ?

Ono što bi fanovi željeli je uvođenje starog sustava koji vam daje mogućnost stvaranja vlastitog tima, brendiranje opreme, imena igrača te tako postanete pravi manager.

“Career mode changes”?

Što mi zbilja želimo je malo više managerskog izazova u novo nastaloj igrici. Primjerice, pregovaranje o plaćama igrača, mogućnost promjene stadiona za manje klubove ili one u porastu. Bilo bi također odlično vratiti player/manager career opciju iz FIFE 13.

Kagawa traži povećanje plače. FIFA 13

Planovi za budućnost igre

EA se već neko vrijeme igra s različitim distribucijskim pokusima i kako se čini mogli bi pružiti igračima priliku da testiraju vrhunske igre tvrtke uz mjesečnu naknadu.

Lansiranjem FIFE 19, EA je omogućio igračima da igraju igru čak 2 dana prije pravog izdanja, možemo li to očekivati i s novim izdanjem 2020. ?

O Vedran

Founder and CEO of LEGE

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori