Najnovije vijesti
Naslovnica / Lege Monthly Turniri / FIFA 19 Monthly / FIFA19 Monthly #2 powered by lege.hr

FIFA19 Monthly #2 powered by lege.hr

FIFA 19 je popularna nogometna simulacija, razvijena i izdana od strane od kompanije EA Games. Igra je vani od 28.9. prošle godine, a dostupna je za PS3, PS4, Xbox One/360, Nintendo Switch i PC. Svakako nam nova FIFA 19 donosi vrhunac nogometa na različitim modovima, ovoga puta očekuje nas UEFA Liga Prvaka, Europska Liga i Super kup, uključujući i dva nova komentatora. Naravno vrijedi spomenuti da ove godine naslovnu fotografiju krasi Cristiano Ronaldo.

Mjesečni turniri na PlayStation 4 konzolama

Udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se organiziraju na mjesečnoj bazi počevši od 2.3.2019. Krećemo s 3 igre, odnosno Rocket League 2v2FIFA 19 1v1 i Fortnite 2v2. Svi turniri održavaju se primarno na PS4 konzoli, a moguće je koristiti i crossplay opcije na Rocket League.

FIFA19 Monthly #2 turnir održava se krajem mjeseca, a više detalja potraži u nastavku:

★Datum i vrijeme: 19.4.2019.16:00h
★ Igra: FIFA 19
★ Platforma: Playstation 4
★ Format: 1v1
★ Format igre:Ultimate Team, BO1, dvije utakmice polufinale i finale
★ Kotizacija: Besplatna
★ Nagrade: 50€
★ Prijave: KLIK NA LINK

Ovoga puta prebacili smo turnir na petak u 16:00h kako bi izbjegli gužvu tijekom subote i vikend lige. Svi igrači koji su prošli turnir imali problema sa spajanjem, obavite poziv prema telekomu kako bi vam otvorili portove, za detalje i pomoć oko tog postupka javite se na Discord server.

Dok čekaš na drugi FIFA 19 turnir, provjeri kako nam je bilo na prošlom turniru, a ako igraš Rocket League, 6. travnja održava se Rocket League Monthly #2 turnir.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznata ponuda igri za PS+ pretplatnike u lipnju

Idući mjesec stižu čak tri besplatne PlayStation 4 igre za PS+ korisnike. Sony je jučer …

Odgovori