Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / FlyToMoon osvojio mjesto za zatvorene CIS kvalifikacije
FlytoMoon

FlyToMoon osvojio mjesto za zatvorene CIS kvalifikacije

Zajednica neovisnih država (CIS) je tijekom prvog otvorenog kvalifikacijskog turnira za The International 2019 pokazala nekoliko fantastičnih timova, ali je samo jedno mjesto bilo dostupna i otišlo je u ruke ekipe FlyToMoon.

Regionalni otvoreni kvalifikacijski turniri traju već nekoliko dana i, kao i uvijek, regije su prepune vrhunskih igrača. Nažalost, prve otvorene kvalifikacije dale su priliku samo jednoj momčadi da stigne do zatvorenog kvalifikacijskog turnira i natjecanje je upravo iz tog razloga bilo žestoko. Timovi kao što su Vega Squadron i The Pango nisu bili uspješni, a očekuje ih još jedna šansa u drugim otvorenim kvalifikacijama.

Međutim, FTM je odigrao protiv obje gornje ekipe i ostvario pobjedu i poguranac u zatvorene kvalifikacije, pridruživši se ostalim timovima koji su već bili tamo.

Trenutni sastav tima FlyToMoon je sljedeći:

  • Egor ‘.Ark’ Zhabotinskii
  • Bogdan ‘Iceberg’ Vasilenko
  • Alexander ‘Flow’ Sazonov
  • Semion ‘CemaTheSlayer’ Krivulya
  • Andrey ‘ALWAYSWANNAFLY’ Bondarenko

Srećom za ostatak CIS timova postoji još jedna šansa za prolazak u zatvorene kvalifikacije. U drugim otvorenim kvalifikacijama koje se održavaju 5. i 6. srpnja najbolje dvije ekipe osvojit će ulaz u zatvorene kvalifikacije i pridružiti se ekipama: Natus Vincere, Team Empire, Gambit Esports, Winstrike Team, Team Spirit i FlyToMoon.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Chess Rush

Tencent najavio svoju verziju auto chess igre: Chess Rush

Auto chess je totalno novi i zarazni žanr u mnogim igrama, a očito Tencent ne …