Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Fortnite / Fortnite Monthly #2 – powered by lege.hr

Fortnite Monthly #2 – powered by lege.hr

Fortnite Battle Royale, nova free to play battle royale igra, razvijena i izdana od strane Epic Gamesa, izdana je 2017 godine, a pravu popularnost postiže tijekom 2018 godine kada postaje top igra na twitch.tv-u po gledanosti, a zatim kreće rušiti sve ostale rekorde i stvara bogataše od potpunih anonimaca. Izdana je za PlayStation 4, Xbox One, Windows i macOS, uz kasniji izlazak na iOS i Android uređaje.

Mjesečni turniri

Udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se organiziraju na mjesečnoj bazi počevši od 2.3.2019. Krećemo s 4 igre, odnosno Rocket League 2v2, FIFA 19 1v1, CoD Blackout 2v2 (nažalost otkazan) i Fortnite 2v2. Svi turniri održavaju se primarno na PS4 konzoli, a moguće je koristiti i crossplay opciju na Rocket League.

Drugi mjesečni Fortnite turnir

Nakon 3 sata napete 2v2 akcije, tim Mlečni Kakao Napitak ( Dhar Ma, claimamanjachu) odnosi prvi Fortnite turnir, uz 44 ubijene duše u samo 4 gejma, za svaku pohvalu. Put do finala išao je preko leđa ekipe IML DUOS, Braca Bez Gaca i Marmuni. U finalu tim Mlečni Kakao Napitak susreo se s ekipom Teletabisi uz rezultat 6:2,0:1,12:3.

Novi Fortnite turnir rezerviran je za 13. travnja od 16:00h, a više informacija potraži klikom na sliku.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

U izvornom kodu Social Cluba spominje se Red Dead Redemption 2 za PC

U ovom trenutku, prilično smo sigurni da ćemo vidjeti Red Dead Redemption 2 za PC, …

Odgovori