Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Fortnite / Fortnite opet obara rekorde

Fortnite opet obara rekorde

Fortnite je ovoga mjeseca opet oborio vlastiti rekord, usprkos izlasku Apex Legendsa.

Epic je potvrdio brojku od 7.6 milijuna istovremenih igrača u subotu 16. veljače, a ta brojka nije velika nakon Marshmellovog koncerta kada je u samoj igri bilo 10.7 milijuna igrača. Uz prijašnji prosjek od 8 milijuna za “posebne” evente, 10,7 milijuna je svakako velik pomak.

Apex Legends – prva prava konkurencija ?

Respawn Entertainment ovog mjeseca u pogon je pustio Apex Legends, bez ikakvog marketinga i najava. U samo 3 dana igra je okupila više od 10 milijuna istovremenih igrača, rekord za koji je Fortnite-u trebalo nekoliko tjedana. Ujedno cijela veljača odlazi u korist Respawnu, barem po Twitch brojkama, imamo li prvog vrijednog suparnika Fortu ?

Uz sve te battle royale igre i njihovu popularnost, ovaj novi rekord je pokazatelj da je Fortnite još uvijek na tronu. Iako je Apex Legends stekao ogromnu popularnost u kratkom vremenu, ostaje nam za vidjeti kakva budućnost nas očekuje, jer napade na “tron” smo već imali u proteklim mjesecima.

Marshmellov koncert

Pisalo smo o koncertu koji se održao ranije ovog mjeseca, a teško je govoriti o mogućim efektima istog. Sam koncert u igri je stvar za sebe, a event takvog tipa koji privlači više od 10 milijuna igrača u samu igru je stvarno impresivan. Možemo li očekivati novi koncert uz bolje efekte u budućnosti ?

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori