Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Fortnite World Cup počinje 13. travnja

Fortnite World Cup počinje 13. travnja

Prvi tjedan otvorenog online natjecanja počinje od 13. travnja i to Solo natjecanjem, a tjedan dana nakon odnosno od 20. travnja počinju i Duo turniri. Ovakav raspored izmjenjivat će se tijekom čitavih 10 tjedana igre.

Fortnite World Cup Online Opens

Arena mod (dostupno uvijek)

Ovo je vaša prilika za kvalifikaciju za vikend odnosno Online Open. Igrači se mogu natjecati prema vlastitom rasporedu kako bi pokušali napredovati do Champion League dijela u novom Arena modu koji je dostupan od verzije 8.20. Ako ste sposobni doći do samog vrha, imate priliku otključati ulazak u Fortnite World Cup Online Open turnir.

Online Open Semi-Finals (Subota)

Svake subote, igrači koji su otključali Online Open imat će određeni vremenski period od 3 sata za odigravanje 10 gejmova u kojima imaju priliku ugrabiti bodove. Po završetku natjecanja odnosno nakon 3 sata igre, najboljih 3000 igrača u svakoj regiji napreduje dalje u nedjelju na finale Online Open-a.


$1,000,000 Online Open finala (Nedjelja)

Najbolji rezultati od top 3000 igrača bit će poništeni na startu Online Open finala. Igrači će se tada opet suočiti s istim vremenskim periodom od 3 sata za odigravanje 10 gejmova. Nakon tri sata ljestvica se zaključava, a pobjednici odlaze na provjeru. Najuspješniji igrači bit će obaviješteni o novčanim nagradama, odnosno dobit će daljnje informacije kako do svog dijela kolača od milijun dolara. Imajte na umu da su svi pobjednici dužni dostaviti točne podatke kako bi preuzeli nagradu.

Najbolji igrači svakog tjedna bit će pozvani na finale Svjetskog kupa u Fortnite-u koji će se održati od 26. do 28. srpnja u New Yorku!

Bodovi

Tijekom vikenda odnosno Online Opena, igrači imaju priliku zaraditi bodove za pobjedu, eliminaciju ili određeni plasman. Više informacija o bodovima nalazi se u nastavku.

Solo

  • Victory Royale – 10 bodova
  • 2. do 5. mjesto – 7 bodova
  • 6. do 15. mjesto – 5 bodova
  • 16. do 25 mjesto – 3 boda
  • Svaka eliminacija – 1 bod

Duo

  • Victory Royale – 10 bodova
  • 2. i 3. mjesto – 7 bodova
  • 4. do 7. mjesto – 5 bodova
  • 8. do 12. mjesto – 3 boda
  • Svaka eliminacija – 1 bod

Više informacija potražite na službenim stranicama.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

FlytoMoon

FlyToMoon osvojio mjesto za zatvorene CIS kvalifikacije

Zajednica neovisnih država (CIS) je tijekom prvog otvorenog kvalifikacijskog turnira za The International 2019 pokazala …

Odgovori