Najnovije vijesti
Naslovnica / Najave / Friday the 13th: The Game stiže na Nintendo Switch

Friday the 13th: The Game stiže na Nintendo Switch

Friday the 13th: The Game stiže na Nintendo Switch ovoga proljeća, uz samu igru izlazi i Ultimate Slasher Switch Edition, saznajemo od Gun Media developera.

Nadolazeća igra uključuje sav prijašnji sadržaj, uključujući i plaćene DLC dodatke, Jason Kill Pack, Counselor Clothing Pack i Emote Party Pack. Ipak uz igru nam ne dolazi Savini Jason karakter koji je bio ekskluziva za Kickstarter donatore.

Friday the 13th je originalno izašao 2017. za Xbox One, PlayStation 4 i PC, a pomoć pri razvoju igre je stigla putem Kickstarter kampanje i prikupljenih sredstava. Prošle godine prestao je aktivni razvoj na samoj igri, i to zbog pravne bitke s Victorom Millerom. Navedeni gospodin trenutno pokušava preuzeti prava na originalnu postavu iz filma iz 1980. godine.

“Ne možemo dodati novi sadržaj, čak niti novo drvo ili kamen” – izjavio je kreativni direktor Wes Keltner. “Ono što možemo trenutno je briga o dedicated serverima, popravak bugova i samo održavanje igre”. Ovo ipak nisu vijesti koje zadovoljavaju fanove igre, a ipak ekipa na Nintendo Switchu uskoro ima priliku isprobati odličnu igru.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Huawei Mate XS dolazi u ožujku

Mate XS je idući savitljivi smartphone kineske tvrtke Huawei, koji bi prema najnovijim informacijama koje …