Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / FURIA potpisala petogodišnje ugovore s CS:GO momčadi

FURIA potpisala petogodišnje ugovore s CS:GO momčadi

Nakon raznih špekulacija FURIA je napokon službeno objavila produženje ugovora sa svojim CS:GO igračima i to na čak novih pet godina.

Produženje ugovora dolazi nakon što navodno dva njihova igrača dobili ponude od druge organizacije. Yuri “yuurih” Santos i Kaike “KSCERATO” Cerato smatraju se vrhunskim igračima i očekuje ih svijetla budućnost. KSCERATO je čak bio na MIBR-ovom popisu želja prije nego što je stigao Joao “felps” Vasconcellos.

Igrači su sigurno zadovoljni nakon potpisa novog ugovora.

U nedavnom intervjuu s Mais Esports, menadžer MIBR-a Ricardo “dead” Sinigaglia je izrazio uvjerenje da će, ako tim mora napraviti potez, yuurih biti veći prioritet od KSCERATO-a.

FURIA je nedavno stigla do 5. mjesta u svijetu – njihov najviši rang na ljestvici. Pozicija je opravdana nakon impresivnog mjeseca u kojem su stigli do polufinala DreamHack Masters Dallasa i velikog finala sedme sezone ECS-a.

Brazilska momčad, koja je napustila Moche XL Esports turnir prošlog vikenda nakon samo jednog meča, vratit će se u akciju za manje od dva tjedna, na ESL One Cologne, prije Americas Minora, u Berlinu.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori