Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / Heroic osvojio GG.BET Sydney Invitational

Heroic osvojio GG.BET Sydney Invitational

Heroic je osigurao mjesto na IEM Sydney-u nakon što su pobijedili forZe rezultatom 2-0 u velikom finalu GG.BET Sydney Invitationala.

Heroic je rezervirao svoje mjesto u velikom finalu tako što je u grupi B “oborio” Sprout, Winstrike i Virtus.pro prije nego što je u polufinalu pobijedio bivši 3DMAX. forZe, s druge strane do finala dolazi nakon što su u grupi A napredovali 3-1, a u polufinalu ostvaruju pobjedu nad OpTic-om.

Mertz i društvo stižu na IEM Sydney – hltv.org

forZe je kao prvu mapu odabrao popularni Nuke , a uz osvojenu pištolj rundu ubrzo ostvaruju tri runde prednosti. Nažalost sreća je bila kratkog vijeka uz nevjerojatna otvaranja rundi uz AWP nakon što je do istog došao Daniel “mertz” Mertz. Danska ekipa tako je ostvarila niz od 10 rundi, uz završetak prvog halfa rezultatom 11-4. Manjak rundi pokazao se previše za rusku ekipu te je tako Heroic zaključio mapu s rezultatom 16-13.

Druga mapa je bila Mirage, a Heroic je započeo na CT strani. Prvi half za obje momčadi sigurno je bio napet, a razlika u rundama je ovoga puta bila znatno manja uz rezultat od 8-7 koji odlazi u korist Danske ekipe. forZe je i dalje pokušavao da se vrati u igru uz tri uzastopno osvojene runde što je rezultat u jednom trenutku dovelo na 10-10, ali nordijska je strana u ovome slučaju bila jača i zaključila je mapu rezultatom 16-11.

Uz Heroic na listi kvalificiranih za IEM Sydney nalaze se i Renegades, MIBR, Liquid, eUnited, NRG, BOOT-d[S], fnatic, FaZe, NiP, mousesports, BIG, MVP PK i ViCi. Preostala dva mjesta popunit će se putem kvalifikacija za Australiju i Oceaniju.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori