Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Igrači nakon zabrane igranja ipak kvalificirani na Fortnite World Cup

Igrači nakon zabrane igranja ipak kvalificirani na Fortnite World Cup

Iako su svi znali da je to moguće, nitko nije očekivao kako će na Fortnite World Cup finalu nastupiti i igrači koji su imali prethodnu zabranu igranja zbog varanja.

Profesionalni igrači Damion “XXiF” C. i Ronald “Ronaldo” Mach zaradili su svoje mjesto na turniru vrijednom čak 30 milijuna dolara. Iako ovo izgleda kao dobra vijest, ta dva igrača imaju poprilično lošu reputaciju na sceni.

XXiF i Ronaldo postaju poznati tijekom trećeg tjedna kvalifikacija nakon što je otkriveno da krše pravila. Pravila su prekršili tako da su tijekom turnira udružili snage kako bi prikupili više bodova, a to je rezultiralo 14-dnevnom zabranom igranja.

Top 10 duo ekipa za osmi tjedan kvalifikacija

Zabrana igranja od 14 dana podigla je na noge mnoge ljude u zajednici jer bi im to omogućilo da se vrate na vrijeme kako bi igrali u posljednjih nekoliko kvalifikacija. Navedeni igrači vratili su se igri u šestom tjednu, ali zabrana za kvalifikacije trajala je do 8. tjedna.

Epic Games se u većini situacija suzdržavao s izjavama i vjeruje se da će to opet učiniti i dopustiti navedenim igračima da prisustvuju događaju.

Istaknuti članovi zajednice aktivno su govorili protiv XXiF-a i Ronalda, a DrLupo je jedna od tih figura koji je na Twitteru podijelio svoje misli o toj temi:

Uz DrLupa svoje komentare na događaj ostavili su i popularni igrači i streameri tfue i NICKMERCS

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …