Najnovije vijesti
Naslovnica / Najave / Jade Raymond zauzela Vice President poziciju u Google-u

Jade Raymond zauzela Vice President poziciju u Google-u

U današnjoj objavi na Twitteru, Jade Raymond je objavila da preuzima vice president poziciju u Google-u.

Jade Raymond

Jade je svoju karijeru u gaming industriji započela kao programer u Sony-u. Nakon odlaska iz Sony-a, svoje mjesto na neko vrijeme pronalazi u Electronic Artsu, a zatim stiže kao dopisnik u The Electric Playground. Mnogi je ipak znaju po Assassin’s Creedu i njenom radu u Ubisoftu. Tijekom rada u Ubisoftu pod njenom palicom producirale su se igre Watch Dogs, Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist i već navedeni Assassin’s Creed.

Također tijekom rada u Ubisoftu pripomogla je otvaranju Ubisoft Toronto studia, a nakon samog otvaranja neko vrijeme zadržala se kao direktorica istog. U 2015. godini, Raymond stiže u EA i Montreal Motive Studio, koji je napustila prošle godine.

U siječnju ove godine, dobila je “Legend award” nagradu na osmom New York Game Awards-u, a također je uvrštena i na Variety 500 listu, za utjecaj na video i zabavnu industriju.

Google će ove godine biti glavni događaj na Game Developers konferenciji, što će biti prvi puta nakon 2010. godine da glavni događaj pripada upravo njima. Sve što do sada znamo je da će Google na navedenoj konferenciji, sigurno predstaviti neku svoju viziju budućnosti video igara, što nas izrazito veseli. Ostaje nam čekati Game Developers konferenciju koja se održava od 18. do 23. ožujka ove godine.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Radeon RX 5600 XT Red Devil sa 14Gbps GDDR6 predstavljen od strane PowerColor

PowerColor tvrtka je dizajnirala Red Devil seriju grafičkih kartica da omogući korisnicima vrhunske perfirmanse sa tvorničkin overclock-om koje ih izdvaja od ostalih AMD-ovih Add-In-Board partnera.

Odgovori