Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Još jedna diskvalifikacija igrača iz Fortnite World Cup kvalifikacija
Fortnite World Cup

Još jedna diskvalifikacija igrača iz Fortnite World Cup kvalifikacija

Epic Games u zadnje vrijeme ima probleme s velikim brojem cheatera u kvalifikacijama za Fortnite World Cup. Između nekoliko tisuća igrača pronašla se i nekolicina profesionalaca.

Ovaj put uhvaćen je profesionalni igrač pod imenom Damion “XXiF” Cook koji je zaslužio svoje mjesto na 30 milijuna dolara vrijednom finalu koje se održava u srpnju. Cook se kvalificirao za veliki show ranije ovog tjedna, ali način na koji je to učinio je ipak malo čudan.

U nastavku se nalazi Tweet koji je objavio korisnik @RBK HighSky, a prikazuje Cooka kako prilikom slijetanja uzima dva brza killa protiv igrača koji se nisu puno opirali što je dovelo do sumnje u dogovoreno slijetanje na isto mjesto.

Epic Games izdao službeno priopćenje

“Svi igrači koji su bili uključeni u ovakav tip varanja će dobiti 14-dnevnu zabranu natjecanja i neće dobiti niti jednu nagradu za treći tjedan natjecanja. Uz zabranu igranja na dva tjedna igrače očekuje i competitive ban, uključujući i kvalifikacijsko mjesto za Fortnite World Cup Finals. Kvalifikacijsko mjesto prepustit će se sljedećem igraču na ljestvici.”

Još uvijek nije jasno hoće li Cooku biti dopušteno odigrati još jedne kvalifikacije u budućim tjednima. Kvalifikacije će se nastaviti do 16. lipnja nakon kojih će biti poznata sva imena za World Cup Finals.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori