Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / kioShiMa napušta CS:GO ekipu Cloud9

kioShiMa napušta CS:GO ekipu Cloud9

Iz američke organizacije Cloud9 nešto poslije ponoći po našem vremenu dolaze informacije o prekidu suradnje s Fabienom “kioShiMa” Fiey-em.

Francuski igrač tako napušta Cloud9 nakon nešto manje od 6 mjeseci zajedničke igre. Prvi nastup za kioShimu bio je na BLAST Pro Series Compenhagen turniru u studenom gdje je nastupio kao zamjena.

Dvostruki major šampion, kioShiMa je u prosjeku imao rating od 1.06 na šest LAN događaja na kojima je sudjelovao s Cloud9 ekipom. Svojom igrom tako je pomogao ekipi pri dolasku do finala ELEAGUE CS:GO Invitationala, a na IEM Katowice Majoru nisu se previše proslavili uz osvojeno 9.-11. mjesto.

“Zahvalan sam Cloud9 organizaciji na pruženoj prilici za ponovno profesionalno igranje CS:GO-a. Veselim se budućnosti i svojoj karijeri, a Cloud9-u želim sve najbolje.” – izjavio je kioShima za službenu Cloud9 stranicu.

Ovom odlukom Cloud9 više nema većinu ekipe koja je nastupila na prošlom Majoru jer je nedavno ekipu napustio Robin “flusha” Rönnquist i Jordan “Zellsis” Montemurro. Zellsis je u početku bio naveden kao trener ekipe, ali je premješten u glavnu postavu jer Maikil “Golden” Selim nije mogao igrati na turniru zbog zdravstvenih razloga.

Daniel “vice” Kim”, bivši Rogue igrač, trenutno je na probi s timom, a svoje znanje pokazat će na BLAST Pro Series Miami turniru koji počinje 12. travnja.

Nakon odlaska kioShiMe, Cloud9 sastav izgleda ovako:

United States

Timothy “autimatic” Ta

United States

William “RUSH” Wierzba

Sweden

Maikil “Golden” Selim

United States

Daniel “vice” Kim (na probi)

United States

Ronald “Rambo” Kim (trener)


O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori