Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Kreatori Burnouta najavili izlazak nove igre

Kreatori Burnouta najavili izlazak nove igre

Igre iz Burnout franšize oduvijek su bile omiljene među fanovima diljem svijeta, a u zadnjih nekoliko godina želja za takvom igrom je sve veća. Glavni izdavač igre Electronic Arts izdao je Burnout Paradise Remaster prošle godine, ali ipak je to igra koju smo igrali davne 2008 godine i nije ono što igrači žele.

Dangerous Driving

Kako ovdje nije riječ o Burnoutu i njegovoj preradi već o potpuno novoj igri, Dangerous Driving, iz studija Three Fields na čelu s Alexom Wardom i Fionom Sppery koji su bili i kreatori Burnouta, nadaju se baš kako je ovo njihova igra koja će biti Burnoutov nasljednik. Nakon dugog vremena čekanja, kratkim uvodnim videom su nas uputili što sve možemo ipak očekivati od Dangerous Drivinga.

Kako smo vidjeli u videu, možemo očekivati standardne arkadne i brze utrke s dosta neugodnih sudara, sve se svodi na utrku i uništavanje protivnika guranjem u zid ili u nadolazeću gužvu koja se nalazi ispred vas. Kako se radi o brzoj kretnji automobila i onom klasičnom arkadnom stilu vožnje sigurni smo da će ekipa iz Three Fields studija dati igri onaj klasični osjećaj iz Burnout serijala, odnosno opasne i adrenalinske vožnje uz hrpu prepreka.

Modovi u igri

Postoji nekoliko različitih game modova u novoj igri što nas izrazito veseli. Dangerous Driving sadrži Takedown utrke, Heatwave utrke uz Eliminator mod koji zvuči kao neki novi battle royale, ali ovoga puta s autima. Uz gore navedene modove postoji još i Road Rage i Pursuit mod koji svoje korijene vuče iz Need For Speed Most Wanteda. Datum izlaska najavljen je za 9.4. ove godine i to za PC, Xbox One i PS4 konzole.


O p4n0pt1k

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori