Najnovije vijesti
Naslovnica / Tech / Lista IT događaja za veljaču

Lista IT događaja za veljaču

Već smo u drugom mjesecu ove godine, a događaja u tech sektoru nikad dosta. Za vas smo izdvojili najzanimljivije evente u veljači:

CanJam: New York 2019. od 16. do 17. veljače

Ove godine nas na CanJamu uz mnoštvo audiofila očekuju i mnoge premijere vrhunskih slušalica. Ove godine očekuje nas još takvih događaja, ali naravno glavni je ovaj u New Yorku početkom godine. Očekujemo odlične proizvode u svim cjenovnim rangovima i uvjereni smo da će svatko pronaći nešto za sebe. Više detalja na linku.

Toy Fair New York 2019. od 16. do 19. veljače

Igračke i tehnologija ovih dana idu ruku pod ruku, a Toy Fair sajam pokazuje nam što je sve moguće napraviti u toj kombinaciji. Prošle godine smo imali priliku svjedočiti robotskim psima ali i igri koja sadrži vlastiti mjerač za otkucaje srca. Više o Toy Fair sajmu provjerite u videu ispod:

Samsung Unpacked Galaxy S10 event: San Francisco, 20. veljače

Samsung nas je iznenadio na CES 2019 sajmu sa svojim prototipom 5G telefona, a također smo dobili i datum Unpacked eventa, odnosno 20. veljače. Ne zna se puno detalja same konferencije, a sigurni smo u to da će biti predstavljena Galaxy S10 serija (ili čak 3 telefona iz te serije).

Mobile World Congress 2019. od 25. do 28. veljače

Svjetski kongres vezan uz mobilne telefone ove godine održava se u Barceloni od 25. do 28. veljače, a očekuje nas novi modeli pametnih telefona. 5G tehnologija biti će glavna tema ove godine i uvjereni smo da će većina sudionika predstaviti svoje modele s 5G tehnologijom.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Facebook Gaming integrirao StreamElements u livestreaming alate

StreamElements je najavio da će svi njihovi livestreaming alati biti integrirani u Facebook Gaming. Osnovan …

Odgovori