Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / loWel stigao na probu u HellRaiserse

loWel stigao na probu u HellRaiserse

HellRaisersi trenutno isprobavaju igrača iz Movistar Ridersa, Christiana “loWel” Garcia Antorana, doznajemo od portala hltv.org.

loWel je viđen na online treningu s Europskom momčadi, koja trenutno traži petog igrača nakon što su prodali Özgüra “woxic” Ekera mousesportsu, a Bence “DeadFox” Böröcz trenutno svoje vrijeme provodi na klupi i čeka bolje dane.

HellRaisersi su se okrenuli loWelu nakon što su prvotno isprobavali igrača iz ekipe Vega Squadron, Igora “crush” Shevchenka, koji je igrao za tim na zatvorenim europskim kvalifikacijama za DreamHack Masters Dallas, uz prosječan rating od 0.82

loWel na Moche XL Esports eventu

loWel je ekipi Movistar Riders od njenih početaka, odnosno od srpnja 2018. godine. Sudjelovao je na samo dva međunarodna događaja s ekipom, a posljednji od tih događaja bio je WESG, gdje su ispali u grupnoj fazi. loWel će se tako u HellRaisersima ponovno ujediniti s bivšim suigračem iz mousesportsa Tomášom “oskar” Šťastnýjem i sa svojim bivšim trenerom u tom timu, Sergeyem “lmbt” Bezhanovim. Tijekom boravka u mousesportsu, najistaknutiji rezultati za španjolskog igrača su top četiri na ESL Pro League S4 finalima i top osam u drugoj ELEAGUE sezoni.

Trenutni sastav HellRaisersa izgleda ovako:

Ukraine

Kirril “ANGE1” Karasiow

Kazakhstan

Abay “Hobbit” Khasenov

Jordan

Issa “ISSAA” Murad

Czech Republic

Tomáš “oskar” Šťastný

Spain

Christian “loWel” Garcia Antoran (proba)

Hungary

Bence “DeadFox” Böröcz (zamjena)

Ukraine

Sergey “lmbt” Bezhanov (trener)

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …