Najnovije vijesti
Naslovnica / Tech / Microsoft osvježio Surface Book 2 model s novim Intel quad-core procesorom

Microsoft osvježio Surface Book 2 model s novim Intel quad-core procesorom

Microsoft je danas tiho osvježio svoj Surface Book 2 model. Softverski div tako uvodi najnoviji Intelov četverojezgreni i5 procesor za 13-inčni model Surface Book 2 i zadržava postojeći model s i7 procesorom po povoljnijoj cijeni. Osvježeni model tako od danas ima cijenu od 1499 USD (cca 9900 HRK), a uključuje i5-8350U koji povećava maksimalnu brzinu takta procesora do 3.6 GHZ.

Surface Book 2

Novi Surface Book 2 model također će sadržavati 256 GB prostora za pohranu i 8 GB radne memorije. Procesor je jedina značajna promjena ali bi trebala napraviti veliku razliku za performanse. Vidjeli smo impresivne skokove u performansama od četverojezgrenih Surface Pro 6 modela u usporedbi s dual-core čipovima koji su korišteni u prethodnim modelima. Microsoft je tako danas tiho i bez previše najave lansirao novi model, a ionako su glasine kružile da će svakako pristići ovih dana.

Microsoft također uskoro održava svoj Surface event koji se održava 17. travnja u New Yorku. Očekuje se da će tvrtka detaljno odrediti cijene i dostupnosti za Surface Hub 2 te pripadajuće dodatke tvrtke Steelcase.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Facebook Gaming integrirao StreamElements u livestreaming alate

StreamElements je najavio da će svi njihovi livestreaming alati biti integrirani u Facebook Gaming. Osnovan …

Odgovori