Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CoD Blackout / Mjesto u CoD ligi uz cijenu od 25 milijuna dolara

Mjesto u CoD ligi uz cijenu od 25 milijuna dolara

Investitori i timovi morat će platiti i do 25 milijuna dolara (cca 160 mil. kn) za kupnju mjesta u nadolazećoj Call of Duty ligi, navodi se u izvješću ESPN-a.

Activision Blizzard Esports Leagues navodno je započeo proces prodaje za nedavno potvrđenu ligu, nakon što se u prošlom tjednu sastao s postojećim profesionalnim timovima iz igri Call of Duty i Overwatch.

CoD World League Las Vegas

Prema izvješću Jacoba Wolfa iz ESPN-a, izdavač je zatražio od potencijalnih kupaca da u sljedeća dva tjedna daju neobvezujuću naznaku svoga interesa za franšizno mjesto. Vlasnici franšize u Overwatch ligi kažu da imaju prvi pravo pregovaranja na nadolazećem Call of Duty natječaju.

Potvrđujući glasine i spekulacije koje su se formirale tijekom nekoliko mjeseci, Activision Blizzard je potvrdio da planira lansirati franšiznu ligu za Call of Duty tijekom sastanka prošli mjesec.

Call of Duty World League je trenutno profesionalno natjecanje koje održava Activision Blizzard. Isto uključuje 16 ekipa koje će se boriti u MLG Areni u Columbusu, Ohio. Sam World League obuhvaća više događaja tijekom godine.

Izvorna cijena mjesta za Overwatch ligu iznosila je 20 milijuna dolara, međutim za drugu sezonu slotovi su već koštali od 30 do 60 milijuna dolara što su ogromni novci. Cijena od 25 milijuna dolara za mjesto u Call of Duty ligi je velik iznos, uzimajući u obzir trenutno stanje igre i njihovu scenu koju prati jako mali broj ljudi uspoređujući sa Overwatchom ili nekom drugom igrom.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

U izvornom kodu Social Cluba spominje se Red Dead Redemption 2 za PC

U ovom trenutku, prilično smo sigurni da ćemo vidjeti Red Dead Redemption 2 za PC, …

Odgovori