Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Watch Dogs 3 najava stiže ovog petka ?

Watch Dogs 3 najava stiže ovog petka ?

Ovo nije prvi put da čujemo kako se spominje Watch Dogs 3, koji bi trebao nastaviti uspješnu franšizu tvrtke Ubisoft posvećenu urbanim hakerima. Međutim, zahvaljujući nedavnom curenju podataka, naučili smo mnogo više nego što smo ranije znali. Štoviše, najnovije informacije potvrđuju London za treći nastavak.

Spiel Times, pozivajući se na svoja dva anonimna izvora, tvrdi da Ubisoft planira službeno najaviti Watch Dogs 3 ovog petka, 24. svibnja. Možete saznati više o podrijetlu izvora ovdje, ako želite, ali zvuče poprilično pouzdano. Prvi izvor potvrdio je većinu informacija koje su procurile prije nekoliko mjeseci. Drugi je izvor pak izjavio kako će se događaji u igri odvijati u Londonu. Evo što nas navodno očekuje u novom nastavku igre:

  • Glavni protagonist je sada žena podrijetlom iz Britanije/Azije, hakerska djevojka zove se Sarah.
  • Čini se da je njezino zanimanje više “ozbiljan posao”, odnosno njen posao je legalan u usporedbi s prethodnim igrama. Radi za antiterorističku skupinu specijaliziranu za kibernetičku sigurnost.
  • Skateboarding i grafiti su dio igre
  • Smrtonosno oružje vjerojatno neće biti u igri, iako izvori to ne mogu 100 % potvrditi.
  • Također nepotvrđeno, ali moguće je i da nas dočeka mogućnost izbora između muškog i ženskog protagonista – slično kao u Assassin’s Creed Odyssey.

Sve u svemu, to su neke doista specifične informacije, a možda ćemo vidjeti i prvu službenu potvrdu u teaseru u petak. Potpuno otkrivanje igre, ako je doista planirano, moguće je na E3 2019 na kojem Ubisoft voli objavljivati bitne stvari.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori