Najnovije vijesti
Naslovnica / Tech / Moto Z3 je službeno prvi 5G telefon u svijetu
Moto Z3 je službeno prvi telefon s aktivnom 5G podrškom

Moto Z3 je službeno prvi 5G telefon u svijetu

Verizonova 5G mreža je prvotno planirana za 11. travnja, ali ipak na iznenađenje mnogih, nova mreža aktivna je već od danas.

Od sada korisnici Verizon mreže u navedenim gradovima mogu uživati u obećanim brzinama nove generacije, a jedina dostupna Motorola Moto Z3, koja je objavljena u kolovozu prošle godine, opremljena je 5G Moto modom koji je pušten u pogon danas.


Motorola Moto Z3 omogućuje 5G mrežu.

Prema Verizonovoj web stranici, korisnici s navedenim telefonom od danas mogu pristupiti 5G mreži u određenim četvrtima u Chicagu. 5G je tako dostupan u mjestima The Loop, Magnificent Mile, The Gold Coast, River North i Old Town. Koisnici u Minneapolisu mogu pristupiti 5G mreži u mjestima Downtown West, Downtown East i Elliot Park.

Kada se netko prebaci izvan tih 5G zona, njihovi telefoni će se automatski prebaciti na 4G mrežu istog telekoma. Verizon planira proširiti svoju 5G uslugu na više od 30 gradova u 2019. godini.

Što se tiče ostalih telefona, za sada su najavljeni Samsung Galaxy S10 5G, uz LG V50 ThinQ koji izgleda identično kao LG V40 ali uz Snapdragon 855 procesor, 4000 mAh bateriju i parnu komoru koja drži telefon na optimalnim temperaturama prilikom opterećenja.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Facebook Gaming integrirao StreamElements u livestreaming alate

StreamElements je najavio da će svi njihovi livestreaming alati biti integrirani u Facebook Gaming. Osnovan …

Odgovori