Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / mousesports pozvan na IEM Sydney

mousesports pozvan na IEM Sydney

Nova mousesports ekipa zaslužila je mjesto za Intel Extreme Masters Sydney, saznajemo od organizatora.

Njemačka ekipa tako je šesti pozvan tim za turnir u Australiji. Uz mousesports, na 250,000$ vrijedan turnir pozvani su i Liquid, MIBR i FaZe. Ove vijesti stižu nam nakon što je organizacija objavila svoju novu postavu u koju stižu Finn “karrigan” Andersen, Özgür “woxic” Eker i David “frozen” Čerňanský, a isti se priključuju Robinu “ropz” Koolu and Chrisu “chrisJ” de Jongu.

hltv.org

Ovo će biti drugi nastup na IEM Sydney-u za njemačku organizaciju, budući da su se njihovi prethodni igrači natjecali na turniru u 2018. godini i plasirali se na 3./4. mjesto nakon poraza od Astralisa u finalu.

Intel Extreme Masters održava se od 30. travnja do 5. svibnja, a playoff se održava u Qudos Areni posljednja tri dana. Uz dodatak mousesportsa, na listi pozvanih timova tako se nalaze Renegades, MIBR, Liquid, Swole Patrol, FaZe, NiP i BIG.

Tri tima čekaju direktne pozivnice, dok će preostalih pet mjesta biti popunjeno putem kvalifikacija za Aziju. Swole Patrol će svoje mjesto možda prepustiti eUnitedu, koji je preuzeo većinu ekipe koja se kvalificirala na event u veljači.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

U izvornom kodu Social Cluba spominje se Red Dead Redemption 2 za PC

U ovom trenutku, prilično smo sigurni da ćemo vidjeti Red Dead Redemption 2 za PC, …