Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / mousesports upotpunio CS:GO sastav

mousesports upotpunio CS:GO sastav

mousesports je napokon kompletan nakon dolaska tri nova igrača. U Njemačku ekipu tako nam stižu Özgür “woxic” Eker, Finn “karrigan” Andersen i David “frozen” Čerňanský.

Ova najava potvrđuje tvrdnje portala HLTV.org, koji je u svojem izvješću zaključio da navedeni trojac pregovara sa mousesports ekipom. Trojica novih igrača igru će nastaviti uz Chrisa “chrisJ” de Jong-a i Robina “ropz” Kool-a. Sva ova događanja rezultat su loše igre na Europe Minor turniru početkom godine.

karrigan – hltv.org

Zanimljivo je vidjeti karrigana četvrti puta u mousesports-u, nakon što je istu ekipu zastupao u CS 1.6 i Global Offensive u periodu od 2010. do 2014.. Ovoga puta danski taktičar stiže iz ekipe FaZe, kod kojih je bio na klupi od kraja prošle godine. U međuvremenu prste je zagrijavao uz ekipu Envy – na posudbi.

woxic stiže iz ekipe HellRaisers, kod kojih se zadržao od kolovoza 2017. Tijekom igranja za HellRaiserse osvojio je tri titule: FCDB Cup, Bets.net Masters i CIS Minor koji je vodio do FACEIT Majora, na kojem su završili u top 8.

frozen je možda i najveći rizik za ekipu jer je mladić od 16 godina svoju karijeru započeo prije nepune dvije godine, uz ekipu eXtatus, a njegova karijera privremeno je stala prošle godine. Trenutno je napustio Češku i Slovensku scenu kako bi pronašao sreću negdje dalje, možda upravo uz mousesports.

Još uvijek nema informacija o zamjeni za trenera Sergeya “lmbt” Bezhanova koji je neaktivan od prošlog mjeseca nakon više od dvije godine treniranja s ekipom.

Trenutni mousesports sastav izgleda ovako:

Robin “ropz” Kool
David “frozen” Čerňanský
Özgür “woxic” Eker
Finn “karrigan” Andersen
Chris “chrisJ” de Jong


O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

U izvornom kodu Social Cluba spominje se Red Dead Redemption 2 za PC

U ovom trenutku, prilično smo sigurni da ćemo vidjeti Red Dead Redemption 2 za PC, …

Odgovori