Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / ESL najavio državno prvenstvo za Vijetnam, Maleziju i Tajland

ESL najavio državno prvenstvo za Vijetnam, Maleziju i Tajland

Pronalazak Dota 2 talenata u manjim regijama diljem svijeta je uvijek veliki pothvat, a ESL očito ima plan za razvoj manje poznatih regija uz ESL National Championship.

Ove godine od srpnja do rujna održat će se ESL National Championship u Tajlandu, Vijetnamu i Maleziji/Singapuru – gdje će se najbolje ekipe iz svake regije natjecati u razdoblju od tri mjeseca za svoj dio nagradnog fonda vrijednog 36.000$. Počevši od srpnja, osam timova iz svake od gore navedenih regija očekuje dugo putovanje kroz 7 tjedana mečeva u nadi da će završiti u top 4 i doći do faze doigravanja.

Prije nego što počne regularna sezona, timovi će imati priliku zaigrati u regionalnom bracketu putem otvorenih kvalifikacija, za koje su prijave već otvorene.

Iako se događaj sastoji od sedam tjedana punih akcije i zanimljivih mečeva, potrebno je odmoriti se tijekom razdoblja devetog The Internationala. Zbog najvećeg turnira u godini, polufinale i veliko finale održat će se krajem rujna ove godine. Svi mečevi bit će emitirani putem Facebooka i YouTubea tako da sigurno nećemo propustiti manje poznate timove.


O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Prva polovica godine je iza nas, a evo i top 10 igara prema nagradnom fondu

Prva polovica godine je iza nas, a u nastavku teksta provjerite i top 10 igara …

Odgovori