Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Nova battle royale igra u Titanfall univerzumu

Nova battle royale igra u Titanfall univerzumu

Apex Legends, ime je nove battle royale igre, razvijene od strane Electronic Artsa i Respawn Entertainmenta. Igra je smješena u “Titanfall” univerzum, a u planu je biti konkurencija igrama poput Fortnitea i PUBG-a što je u današnje vrijeme veoma zahtjevan posao s obzirom na popularnost navedenih igri. Ovoga puta imamo priliku upravljati sa 8 karaktera i njihovih unikatnih sposobnosti uz neke nove, do sada neviđene stvari u battle royale igrama.

Inovativnost ?

Tokom streama mogli smo saznati da je inovativnost glavni cilj igre, tako da ćemo vidjeti Jumpmaster sistem koji omogućuje igraču da izabere drop lokaciju. Također dostupan je i Respawn Beacon, one time only lokacija koja omogućuje bilo kojem mrtvom igraču da oživi i vrati se u akciju, što bi moglo biti veoma zanimljivo. Nova Ping komunikacija omogućuje igraču da obavijesti teammatea o oružju, neprijateljima i ostalome. Novi inteligentni sustav inventorya omogućuje automatsko stavljanje dodataka na oružje.

Apex Legends
je već dostupan za Xbox One, PlayStation 4, Origin i PC. Prva sezona službeno kreće već od ovog mjeseca uz Battle Pass i kozmetičke iteme na što smo već navikli, planirate li zaigrati ?

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori