Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Nove stranice udruge Lege

Nove stranice udruge Lege

Nakon dugogodišnje pauze od esporta u Adria regiji, i gaminga općenito, vrijeme je za povratak na scenu sa manjim turnirima. Tokom ovih godina neaktivnosti družili smo se na mnogim 4fun FIFA turnirima, odradili smo i nešto humanitarno za Osječki Azil kako bi pomogli kerovcima, a sad je vrijeme da se vratimo malo i online.

Što dalje ? Od početka drugog mjeseca vraća se news portal sa redovnim vjestima, news portal biti će baziran na esportu (Svijet/Adria regija) uz pokoju ostalu vijest o gamingu ili hardwareu. Udruga Lege tokom 2019 godine glavni fokus planira zadržati na online turnirima uz 2 veća LAN eventa. Vrlo brzo planiramo proširiti ponudu i na dvije 5v5 igre, ali o tome više kroz naredne tjedne.

Počevši od 2.3. ove godine i prvim mjesečnim turnirom počinjemo niz turnira iz 4 igre: Rocket League 2v2, Fornite 2v2, CoD Blackout 2v2, FIFA 19 1v1

tournaments.lege.hr

Gore navedena stranica je glavna stranica za sve naše turnire, na linku možete pronaći sve bitne informacije o prijavama, check inu i prijavi rezultata putem Discord servera. Stranica je jednostavna za koristiti, čistog izgleda i bez puno nepotrebnih funkcija.

To je to ukratko za sada, više toga uskoro, a do tada nas popratite na Facebook stranici 😀 stay tuned

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Huawei Mate XS dolazi u ožujku

Mate XS je idući savitljivi smartphone kineske tvrtke Huawei, koji bi prema najnovijim informacijama koje …

Odgovori