Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Nove Tomb Raider igre dolaze uskoro

Nove Tomb Raider igre dolaze uskoro


Izuzetno bih se iznenadili da više ne vidimo Tomb Raider igre!!

Trilogija Tomb Raidera počela je s Tomb Raiderom 2013. i završena je prošlogodišnjom Shadow of the Tomb Raider. Međutim zvuči kao da bi više Tomb Raider igri moglo biti na putu. Producent Jonathan Dahan izjavio je za USGamer da će biti krajnje iznenađen ako se franšiza Shadow of the Tomb Raider završi.

“Izuzetno bih se iznenadio da nastavak više ne vidimo”, rekao je Dahan. Međutim nismo u mogućnosti pričati o nećemu što bi se moglo dogoditi u budućnosti.

The Tomb Raider franšiza jedna je od najvećih i najpoznatijih igirca u svijetu igara također prikazana i u filmskom serijalu, koja je nedavno ponovno pokrenuta s Alicijom Vikander u glavnoj ulozi.

Glumica je također otkrila kako je kao dijete igrala Tomb Raider igre unatoč zabrani svojih roditelja koji su mislili kako je ovaj serijal previše nasilan za jednu mladu djevojčicu.

Tomb Raider ne obiluje inovacijama, ne pokušava promijeniti akcijske avanture stoga se sastoji od najboljih elemenata koji čine taj cijeli žanr tako zanimljivim. Morate se složiti kako je užitak igrati s mladom Larom Croft i pratiti razvoj njenog lika od ne izgrađene djevojke do moćne pljačkašice grobova.

Najnovija ekspanzija Tomb Raidera Grand Caiman sada je vani. Ona uvodi bijesno božanstvo koje igrači moraju poraziti da bi spasili nevine seljane San Juana.

Dahan je također izjavio da je uzbuđen što vidi pomak u smislu tehnološkog napretka s obzirom na to da Microsoft priča o svojim planovima sljedeće generacije na E3 ove godine, dok nam Sony također navodno sprema PlayStation 5.

Xbox One i PS4 lansirani su 2013. stoga možemo očekivati nešto novo uskoro.

Izvor; @gamespot @ign

O Vedran

Founder and CEO of LEGE

Također pogledajte

Radeon RX 5600 XT Red Devil sa 14Gbps GDDR6 predstavljen od strane PowerColor

PowerColor tvrtka je dizajnirala Red Devil seriju grafičkih kartica da omogući korisnicima vrhunske perfirmanse sa tvorničkin overclock-om koje ih izdvaja od ostalih AMD-ovih Add-In-Board partnera.