Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Novi Assassin’s Creed se vraća u Italiju ?

Novi Assassin’s Creed se vraća u Italiju ?

Assassin’s Creed franšiza je u zadnjih par nastavaka doživjela veliki preokret, od jednostavnih stealth misija, do punokrvnih RPG misija uz hrpe dijaloga i opcija. Nova glasina nam govori o Assassin’s Creedu ali ovoga puta u Italiji, unatoč teorijama mnogih fanova da će Assassin svoj put tražiti po Japanu.

Informacije su objavljene anonimno uz nekoliko ključnih detalja oko igre, a zanimljivo je da se ovaj projekt vodi pod imenom “Legion“. U samom postu navodi se da će igra biti smještena u doba Marcusa Aureliusa, odnosno za vrijeme borbe njegova sina Commodusa za tron, što bi igru smjestilo oko 193. godine. S obzirom da u Assassin’s Creedu možemo vidjeti puno povijesnih figura i događaja, ovo doba bi itekako imali smisla za novu igru.

U novoj igri upravljat ćemo sa dva karaktera, odnosno muškim karakterom Cassiusom, a žena ratnica ovoga puta biti će Lucia. Igrači če moći sami birati tipa s kojim će igrat, a oba karaktera svoje korijene vuku od Assassin’s Creed Originsa i Odyssey.

Objavljena je i slika iz “novog” Assassina, a arhitektura na slici dosta podsjeća na staru arhitekturu u Odysseyu, tako da bi ova slika bez problema mogla biti i i lažna.

Igre iz navedene franšize poznate su po tome da svakog puta isplivaju u javnost prije nego je to očekivano. Ostaje nam jedino živjeti u neznanju, jel nam ekipa iz Ubisofta radi pametan marketing ili im stvarno netko voli leakat informacije? Više o svemu očekuje nas tijekom godine, a izlazak igre je planiran za 2020. godinu.

O p4n0pt1k

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori