Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Novi update za Red Dead 2 Online

Novi update za Red Dead 2 Online

Iako je online mod za Red Dead Redemption 2 još uvijek u beta fazi razvoja, Rockstar developeri ipak već izbacuju nove značajke. Za nešto manje od 2 tjedna, odnosno 26. veljače stiže nam novi update za Red Dead Online na PS4 i Xbox One platformu, a isti uključuje promjene oko mini mape i oružja, ali i novi sistem zakona i nagrada .

Zakoni i nagrade

Sistem zakona i nagrada u online dijelu igre radit će isto kao i u singleplayer modu. Ozbiljni zločini poput ubijanja drugih igrača na glavu nam stavlja visoku nagradu za druge igrače koji se odluče na krvav čin, dok obavljanjem manjih zločinima gubimo samo našu “čast”. Ako nam bounty dosegne određenu razinu, možemo postati tražena roba od strane NPC bounty huntera.

Oznake na mapi

Dolaskom novog update-a stižu nam i nove oznake na mapi, Igrači koji griefaju odnosno oštećuju druge igrače, točnije njihove konje ili free roam misije bit će označeni s točkom koja će postepeno dobivati tamniju boju. Plave točke na mapi simbolizirat će igrače s više časti, a crvene točke prikazivat će nam igrače koji su počinili znatno više zločina, pogotovo u kratko vrijeme.

Udaljenost

U ovom update-u stižu nam i promjene oko udaljenosti na mapi. Od sada naša pozicija više se neće prikazivati igračima osim ako smo im blizu (u krugu 150 metara), ako smo sitno udaljeni od tih 150 metara prikazivat ćemo se drugim igračima jedino ako upotrijebimo oružje. Zanimljivo je i da od sada igrači u drugim gradovima i regijama više neće biti vidljivi, isto sprječava igračima da postanu stalne mete s velike udaljenosti. Sve ovo nam pomaže u smislu opuštenijeg igranja i mirnijeg lutanja mapom bez straha da će nas netko skratiti za glavu.

Dnevni izazovi

Daily Challenges odnosno dnevni izazovi stižu nam u ovom updateu. Napokon imamo mogućnost odrađivati razne zadatke poput skupljanja bilja, lova ili skidanja kože sa životinje, a u zamjenu bivamo nagrađivani zlatom i XP bodovima. Više o updateu provjerite na službenom Rockstar blogu.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori