Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / NRG Dizzy – buduća zvijezda Apex Legendsa ?

NRG Dizzy – buduća zvijezda Apex Legendsa ?

Wraith

11 veljače, Coby “Dizzy” Meadows (18) potpisao je ugovor za NRG esports tim, iako je do tada bio relativno nepoznat. Ubrzo nakon potpisa ugovora, Dizzy je na iznenađenje mnogih, oborio rekord u broju solo killova i osvojio prvi službeni turnir na Apex Legendsu, zajedno sa popularnim strimerom Ninjom i suigračem iz NRG esportsa, KingRichardom.

Karijera

Dizzy je svoju karijeru započeo tijekom 2016. godine kao igrač u popularnom CS:GO-u za ekipe Mythic, Enigma6 Group, Selfessless Gaming i the Foundation. Nakon završetka karijere na “Kanteru”, počinje se baviti aktivnim strimanjem Fortnite-a, a uz dolazak Apex Legendsa, vrlo brzo dolazi do ekipe iz NRG esportsa. Uz Wraitha kao glavnog karaktera, u vrijeme pisanja članka Dizzy drži rekord s 33 solo killa, što znači da je uklonio pola servera potpuno sam, i to bez većih problema.

Novi svjetski rekord.

Uz pomoć Ninje i KingRicharda, Dizzy je osvojio prva dva službena Apex Legends turnira. Idući turnir je već 19. veljače, a sigurno će se mnogi potruditi oboriti Dizzy-ev rekord. Zanimljivo je spomenuti da se Ninju povezuje s popularnim Fortnite-om, dok je sve izglednije da će Dizzy postati simbol Apex Legendsa, ako nastavi s nizanjem vrhunskih rezultata.

Vrhunska statistika u samo 2 tjedna

U samo 2 tjedna otkako je igra vani, Dizzy je uspio skupiti čak 5314 killova, od kojih je čak 3764 headshota, uz nešto više od milijun damagea. Sve to govori da je pred njim vrhunska karijera, a ako Apex Legends nastavi gurati esport scenu u igri i ubuduće, sigurno smo da će Dizzy biti jedan od glavnih igrača.

Vrhunska akcija mladog igrača

O p4n0pt1k

Također pogledajte

U izvornom kodu Social Cluba spominje se Red Dead Redemption 2 za PC

U ovom trenutku, prilično smo sigurni da ćemo vidjeti Red Dead Redemption 2 za PC, …