Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Fortnite / Opet procurili detalji o nadolazećoj Fortnite kozmetici

Opet procurili detalji o nadolazećoj Fortnite kozmetici

Novi patch znači nova curenja podataka, a nekoliko internetskih štakora obožava kopanje po Fortnite datotekama odmah po izlasku.

Twitter korisnici @HYPEX i @lucas7yoshi podijelili su s nama pojedinosti o novim kozmetičkim dodacima nakon izlaska novog ažuriranja za igru, odnosno verzije 9.10. Poznato je da su navedeni korisnici vrlo temeljiti i brzi sa svojim kopanjem i opet su razveselili svoje fanove ubrzo nakon puštanja navedenog patcha.

Važno je napomenuti da, kao i uvijek, sve dolje navedene stvari poput skinova, emotikona ili ostalih dodataka nisu službeno potvrđene od strane Epic Gamesa. Ažuriranje je također napravilo promjene oko Shadow bombi i Combat Shotguna. a iz sefa je izašao i poluautomatski snajper.

Shadow Bombs je dobio nerf u smislu smanjenog pronalaska na podu i u škrinjama, a od sada dolazi u paketu od dvije bombe umjesto dosadašnje tri. Od novog ažuriranja pronalazak Combat Shotguna je također otežan. Više o navodno novoj Fortnite kozmetici potražite u nastavku:

Skinovi

Clutch

Clutch under pressure.

Grind

Greatness for forever.

Takara


Agent of influence and intrigue.

Wilde


More than a little wild.

Wraps

Fishy

Slippery

Fish Face

Back Bling

Back Board

Gaze

Pallete Pack

Harvesting Tools

Shamisen

Emotikoni

Billy Bounce

Cartwheelin’

Guitar Walk

Glitter

Buckets

Flex On ‘Em

Lock It Up

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori